Permanent Hårborttagning

Permanent Hårborttagning

Permanent Hårborttagning med 3 olika laser våglängder gör det nu möjligt att eliminera generande hårväxt eller oönskad hårväxt på i stort sett alla områden på kroppen och alla hudtyper. Vi på Trosa Kliniken använder oss av Soprano Ice Platinum som är nr 1 när det kommer till Permanent hårborttagning.

Med denna maskin är det möjligt att genomföra behandlingen mitt i sommaren, behandlingen är i stort sett helt smärtfri på grund av ny teknologi med Ice funktion och på bara 1 behandling elimineras 20% av den totala hårcykeln, dvs allt hår som cykeln är i under behandlingen dör, dessa kommer inte tillbaka utan är helt permanenta. Beroende på hur ens egna hårcykel ser ut krävs normalt sett 4-7 behandlingar för att bli 100% hårfri

Inför behandlingen

Innan behandlingen är det viktigt att du inte äter några mediciner som gör dig ljuskänslig då detta kan leda till bieffekter av din behandling. Plocka, vaxa inte området som ska behandlas på 4 veckor innan din bokade tid. Det är dock viktigt att området är helt rakat inför behandlingen, om det är i ansiktet går det bra att komma orakad så tar vi bort det på plats. Huden får heller inte vara solbränd eller skadad inför din behandling. Observera att det inte går att ta bort hår där det finns en tatuering.

Under behandlingen

Innan behandlingen läggs en sval gel på området som ska behandlas, sedan kyls huden ner av munstycket på maskinen med senaste teknologin så huden förblir sval under behandlingen

Efter behandlingen

Kan lätt rodnad uppstå. Undvik att bada på 24tim och att använda krämer/deodorant. Undvik även att sola området första tiden för att undvika hyperpigmenteringar. Efter ca 1-2 veckor kommer stråna att trilla av.

Behandlingstid

från 15min

Pris

från 490:-


Hos oss kan du delbetala
din behandling!