Kliniken

Hos oss möts du av ett välomhändertagande och du som kund ligger alltid i fokus, alla som arbetar på kliniken är utbildade inom varje område och är certificerade. Vi har en rad olika behandlingar med största fokus på att erbjuda de bästa och senaste på marknaden. Vi använder oss av kvalitetssäkrade maskiner och produkter, allt för att du som kund ska få bästa möjliga resultat

Hos oss kan du känna dig trygg när du genomgår en behandling. Alla våra maskiner och produkter är Ce-märkta och godkända av läkemedelsverket. Vi är certifierade som Säker Klinik och godkända av miljö och hälsoskyddsnämnden.

Välkomna till Trosa Kliniken!


Anna Johansson

Skönhetsterapeut som utför en rad
olika behandlingar som bl a
kosmetisk tatuering, laser-
behandlingar m.m.
Hon är även ägare och verksamhetschef
och ansvarar för utbildningar,
administrativt och är vår allt i allo.

Sara Framnes Sandström

Leg. sjuksköterska med lång erfarenhet i branchen sedan -12. Förutom grundläggande behörighet i Fillers/Botox som estetisk injektionsbehandlare är Sara utbildad inom Master Class för injektioner vilket gör att hon även kan erbjuda avancerade medicinska och estetiska behandlingar. Detta gör att hon är väldigt skicklig och har ett öga för vilken teknik som passar just dig bäst när det kommer till exempelvis vilket teknik som ska användas för en läppförstoring.

Anneli Helsing

Cidesco-examinerad/Auktoriserad Hudterapeut


Marina Lindfors

Administratör


Alexandra Törnqvist

Hudterapeut och jobbar med
det mesta inom hudbehandlingar
men också Plasmalift. Till henne kan
du även gå till om du vill ha en hudanalys
eller ha konsultation angående
andra behandlingar.

Kom i kontakt med oss!

Telefon
0156-30006

Sociala medier
Instagram & Facebook