Kliniken

Hos oss möts du av ett välomhändertagande och du som kund ligger alltid i fokus, alla som arbetar på kliniken är utbildade inom varje område och är certificerade. Vi har en rad olika behandlingar med största fokus på att erbjuda de bästa och senaste på marknaden. Vi använder oss av kvalitetssäkrade maskiner och produkter, allt för att du som kund ska få bästa möjliga resultat

Hos oss kan du känna dig trygg när du genomgår en behandling. Alla våra maskiner och produkter är Ce-märkta och godkända av läkemedelsverket. Vi är certifierade som Säker Klinik och godkända av miljö och hälsoskyddsnämnden.

Välkomna till Trosa Kliniken!

Anna Johansson

Kosmetisktatuerare
och ägare. Ansvarar för utveckling,
utbildningar, administrativt och är klinikens
allt i allo.


Anneli Helsing

Klinikchef och
Cidesco-examinerad/Auktoriserad Hudterapeut

Sara Framnes Sandström

Leg. sjuksköterska med lång erfarenhet i branchen sedan -12. Förutom grundläggande behörighet i Fillers/Botox som estetisk injektionsbehandlare är Sara utbildad inom Master Class för injektioner vilket gör att hon även kan erbjuda avancerade medicinska och estetiska behandlingar. Detta gör att hon är väldigt skicklig och har ett öga för vilken teknik som passar just dig bäst när det kommer till exempelvis vilket teknik som ska användas för en läppförstoring.

Hanna Parkkali

Skönhetsterapeut med avancerade apparaturer
Även utbildad Nagelterapeut


Nea Nyh

Cidesco-examinerad/Auktoriserad Hudterapeut
och Massageterapeut

Alexandra Törnqvist

Spa & Hudterapeut

Kom i kontakt med oss!

Telefon
0156-30006

Sociala medier
Instagram & Facebook