Tatueringsborttagning

Tatueringsborttagning med Q-switchad Yag Laser

Många har genomgått en tatuering som blivit missprydnad eller ångrad med tiden. Idag är det möjligt att bli av med sin tatuering på ett skonsamt och effektivt sätt med Q-switchad Yag Laser som har en ljuspuls som är så kort och intensiv att bara pigmentet påverkas och alltså inte ditt hudpigment, man ska dock inte genomföra behandlingen om man är solbränd. Behandlingen är skonsam och ger inga ärr efter sig, dock är det viktigt att veta att själva tatueringen kan lämnat ärr efter sig, vilket blir synligt när pigment avlägsnas.

Vanliga frågor och svar

Gör det ont?

Vissa upplever att det känns lite men om man är väldigt smärtkänslig går det bra att använda emla salva innan behandlingen som finns på Apoteket

Hur många behandlingar krävs?

Det är omöjligt att säga hur många behandlingar som krävs för att tatueringen att försvinna då det är många faktorer som avgör, dels hur djupt tatueringen sitter, färg, ålder osv. Men normalt sett krävs från 4 behandlingar.

Försvinner tatueringen helt?

I vissa fall går inte all pigment att få bort och oftast beror det på att pigmentet sitter för djupt. Men i flesta fall försvinner allt.

 

Innan behandling

Om du har mycket hår på området,
rakas detta av 24tim innan behandling.

Efter behandling

Undvik sol, saltvatten och clor den
första veckan.

Behandlingstid

från 40min

Behandlingsintervall

6-8 veckor

Pris

Från 895:-

Hos oss kan du delbetala
din behandling!