Tk-Lyftet

“Med tiden kan man känna att det inre inte speglar det yttre och man känner sig trött och hängig på grund av sitt åldrande. Då är ett Tk-lyft ett bra alternativ”

TK-lyftet rekommenderar vi till dig som antingen vill konturera hela ansiktet eller till dig som förlorat volym i ansiktet vid åldrande och vill återskapa tidigare volym eller reducera de första ålderstecknen. Denna behandling är en icke-kirurgisk metod som kombinerar botox och fillers. Fillers är ett volymgivande medel(hyaluronsyra) som används för att förbättra ansiktets underliggande stöd för den överliggande vävnaden. Botox är ett muskelavslappnande läkemedel som används för att behandla statiskt fixerade muskler som ger upphov till rynkor i ansiktet.

TK-lyftet för konturering och rynkbehandling

Med fillers och botox kan vi framhäva dina allra bästa drag, korrigera asymmetrier, balansera dina ansiktsdrag, göra de muskler som orsakar rynkor avslappnade och därmed eliminera tydliga ålderstecken.

TK-lyftet vid åldrande

När vi åldras förändras strukturer i ansiktet vilket kan leda till insjunket, trött och besvärande uttryck. Förlust av och förändrad positionering av ansiktsfett, förändrad och nedbruten benstruktur kan leda till ett insjunket utseende då den överliggande vävnaden tappar sitt underliggande stöd. Med åren blir ofta muskler i ansiktet mer statiska och orsakar därmed rynkor som kan ge ett trött och besvärande uttryck. Behandling med botox och fillers kan dåhkälpa till att återskapa ansiktets förlorade struktur och är lämplig för personer som har en påbörjad åldersprocess. Denna behandling kan vara ett alternativ till kirurgiska ingrepp.

Inför behandlingen

Genomförs en konsultation där en noggrann analys utförs med hänsyn till patientens önskemål, utgångsläge, och förutsättningar. Behandlingen skräddarsys därmed och anpassas individuellt.

Behandlingen genomförs alltid av en legitimerad och certifierad sjuksköterska.

 

Efter behandlingen

Kan du gå hem direkt och invänta det slutgiltiga resultatet om syns efter upp till 14 dagar då botox har en längre verkningstid tills dess att effekten syns. Resultat av filler syns direkt men utvecklas under de första 14 dagarna.

En uppföljning bokas in efter 14 dagar för att utvärdera resultat.

 

Mer information om botox och fillers hittar du under respektive kategori på denna hemsida

Behandlingstid

60-90 minuter

Pris

Stora Tk Lyftet 12000:-
Lilla Tk Lyftet 8000:-


Hos oss kan du välja att delbetala din 
behandling med klarna!