Kemisk peeling

Kemisk Peeling är effektiv på många olika områden och är ett samlingsnamn för aktiva ämnen som behandlar huden.
De används individuellt i olika styrkor och verkningstid beroende vad vi vill uppnå med just ditt resultat, vi skräddarsyr behandlingen efter dina egna behov.
Beroende på vilken syra som ska behandla huden krävs ibland förebyggande krämer inför behandlingen, därför är det bra att kontakta kliniken inom 2 veckor före det bokade besöket för att stämma av vad som krävs inför just er behandling.


Här finner du information om våra olika peelingar som är anpassade för alla olika hudproblem:

Mask Peel

Effektiv djuprengöring för huden. Särskilt lämpad för fet hud, oren och aknehud samt för mildare föryngring.
Ger en fin lyster och renar huden effektivt. I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Mask Peel och avslutande creme. Mask Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.
Pris 1200:-


Innan behandingen         Dag 168 efter

Milk Peel

En behandling som ger lyster, mjukar upp linjer, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter. Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös hud- en riktig askungepeel. I behandlingen ingår: rengöring med pre-peel, peeling med Milk Peel och avslutande creme. Milk Peel rekommenderas som en kur på 4 ggr med 2 veckors intervall.
Pris 1700:-

Mela Peel forte

En mediumdjup peel för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med en kombination av effektiva ingredienser ger en uppljusande effekt, utjämnande hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel Forte utförs i kur om 1-2 behandlingar med en månads intervall. Ger efter ett par dagar en liten flagning till huden som avtar efter cirka en vecka.
Pris 3100:- ink hemmavårds cream till ett värde av 1195:-

Vänta med behandlingen om:

  • Du har någon typ av virus/inflammation i området.
  • Om du använder receptbelagd aknemedicin, exempelvis Isotretinoin (Roaccutan) eller Tretinoin.

Behandlingstid

40 min

Fördelar

Direkt och strålande lyster med åtstramande effekt

Pris

Från 1200:-

Hos oss kan du delbetala din behandling!