Micro needling Nctf – anti age

Nctf-Antiage är en vitamincocktail som behandlas med hjälp av en microneedlingpenna som går ner i huden på 0.2-2mm djup med hjälp av små ytliga nålar. Kollagenet stimuleras och bygger upp spänst och elasticitet. Denna behandling är optimal för dig som känner att huden åldrats eller är på väg att åldras, även för den som känner sig torr eller trött och grå i hyn.

Filorga NCTF Vitamincocktail behandlar:

  • Fuktfattig hud
  • Minskad elasticitet
  • Glåmig hy
  • Fina linjer
  • Slapp hud
  • Solskadad hud

Resultat?

Mer spänsts och elasticitet
med en föryngrande hy, full
av lyster/fukt

 Fördelar

  • Huden byggs upp på nytt
  • Huden får alla vitaminer
    den behöver

Bevisad effekt

+72% minskning av fina linjer & rynkor
+103% förbättring av hudton
+132% förbättrad återfuktning
+144% förbättrad ljusstyrka

Mer information om Filorgas NCTF vitamincocktail -Antiage

NCTF 135 & NCTF 135HA – EN UNIK REVITALISERANDE VITAMINCOCKTAIL

Med tiden förändras vår hud, den åldras. Djupa lager börjar förlora sina vitala ämnen som hyaluronsyra eller kollagen. De skador som sker i hudens djupare lager visar sig på hudens yta genom torr hud, försämrad hudton och fina linjer som i sin tur leder till ett åldrat utseende.

NCTF (New Cellular Treating Factor) är en revitaliserande vätska som återställer den naturliga förlusten av hyaluronsyra och bygger upp huden igen, samt reparerar vävnad genom att påverkar den cellulära spridningen och blodcirkulationen. Med hjälp av en microneedling penna går vi ner i huden och tillsätter denna vätska med ett djup på 0,5-2mm

Filorga NCTF stimulerar huden inifrån utan att förändra form och uttryck, huden känns fastare, mer strålande och mer återfuktad. Genom att tillföra hyaluronsyra och 53 näringsrika ingredienser (vitaminer, aminosyror, koenzymer, antioxidanter, mineraler och nukleinsyror) får huden extremt mycket näring, fina linjer jämnas ut och huden får ny glans och lyster. Med NCTF kan man behandla ansikte, hals, dekolletage och händer.

Resultat efter 1 behandling med 3 veckors mellanrum.

Behandlingstid

40 min

Pris

2495:- 1 enstaka behandling
1900:-/per gång, kur på 3 eller fler behandlingar

Hos oss kan du delbetala din behandling!