Microbotox

Med denna behandling slussas Botox och Filorga NCTF 135 HA ned i översta hudlagret med en stämpelteknik med flera små och tunna nålar.

Detta är en mycket skonsam och effektiv anti-age behandling som hjälper huden att hålla sig spänstig och frisk. Områden som kan behandlas är ansikte, hals och dekolletage. Serumet som används är NCTF 135 HA och innehåller 55 ingredienser av vitaminer, mineraler, hyaluronsyra och antioxidanter. Botox hjälper till att strama åt huden, reducera porer och ge lyster till huden utan att ha någon påverkan på din mimik.
Rynkor, porer och pigmenteringar reduceras, hudtonen förbättras, och huden återfuktas på djupet. Denna behandling är perfekt för trött och torr hud eller enbart som porreducering och för åtstramande effekt.

Behandlingen bidrar bland annat till aktiv reparation av kutana skador genom ökad kutan mikrocirkulation samt genom positiv påverkan på nybildning av celler. Hyaluronsyran binder vätska upp till 30 gånger sin volym samt kompenserar för den egna förlusten av hyaluronsyra vilket medför ökad fukt och elasticitet i huden.

Inför behandling
-Inte ha någon infektion, feber eller känna någon sjukdomskänsla.
-Inte ha några lokala infektioner så som munherpes, finnar eller sår på behandlingsområdet.
-Inte vara gravid eller ammande.
-Inte vara allergisk mot hyaluronsyra, botox eller lidokain.
-Inte gjort microneedling senaste 2 veckorna.
-Du får inte göra behandlingen om du har cancer, om du står på blodförtunnande läkemedel eller om du har någon nerv eller muskelsjukdom.
-Kom osminkad på behandlingsområdet.

Under behandling
När du kommer till oss börjar vi med en konsultation där du får berätta om dina förväntningar och önskemål. Vi går igenom en hälsodeklaration för att säkerställa att du kan genomgå behandlingen på ett säkert sätt. Före och efterbilder tas för att kunna utvärdera resultatet. Vi lägger en bedövningskräm med lidokain på huden för bästa möjliga upplevelse hos oss. Lösningen stämplas in i mycket små doser i hudens yttersta lager med mycket tunna och små nålar. Behandlingen utförs alltid av en legitimerad sjuksköterska för din trygghet.

Efter behandling
-Tänka på att svullnad och måttlig rodnad kan uppkomma men försvinner vanligtvis inom 1 dygn.
-slutgiltigt resultat ses efter 14 dagar

Vi rekommenderar att behandlingen upprepas efter 3-4 månader för bibehållet resultat.

Behandlingstid

60min

Pris

2950:-


Hos oss kan du välja att betala
din behandling med klarna!